Søndag 7. februar kl 19.00

SPESIALTIME ♡ Yin & Meditasjon

Kom og opplev to timer ren Yin Yoga nytelse sammen med oss på loftet ♡
Klassen blir en reise i deg selv gjennom kroppen, hodet og hjertet, der du får tid til å lytte innover, være deg selv, med deg selv, og ikke minst få puste og nyte i fred og ro.
 

tirsdag 9. februar kl 19.00

SPESIALTIME | MediYoga ved stress & utbrenthet

Velkommen til loftet for å finne ro & balanse i kropp & sjel og motvirke stress & utbrenthet. Dette er timen for deg som har mye stress i kroppen, har utfordringer med å slappe av, er i ferd med, eller har møtt «veggen» og for deg som er utbrent eller utmattet. Dette yogaprogrammet og utvalgte yogaøvelsene er vel utprøvd på hundrevis av utmattede både i Sverige og Norge, med svært gode resultater.
 

Tirsdag 23. februar kl 19.00

SPESIALTIME ♡ Rolig Yoga & Selvfølelse

VELKOMMEN til en miniretreat med fokus på å styrke selvfølelsen og finne ro & balanse i kropp & sjel ♡ Vi beveger oss rolig & mykt gjennom ulike terapeutiske og emosjonelle yoga stillinger og pusteøvelser som roer nervesystemet, iblandet Yin øvelser som holdes over lenger tid. I tillegg blir det skriveoppgaver. Kroppen får god tid til å tilpasse seg de ulike øvelsene og tillates å gi slipp både fysisk, mentalt og emosjonelt.
 

lørdag 20. februar kl 13.00

WORKSHOP | Kunsten å være deg

“Be yourself. Everyone else is already taken.»
Du skal være stolt av å være DEG. Fullt og helt. Slik at du kan leve et liv i balanse med optimal helse, ro, energi, kjærlighet, gode relasjoner og masse hverdagslykke. Du får delta i et unikt selvutviklings- og egenkjærlighetsarbeid i denne workshopen. Jeg gleder meg på dine vegne! Meld deg på i dag!

HVORDAN MELDER DU DEG PÅ

Hvis du ønsker å delta på en event, et kurs eller en workshop,
så melder du deg på til kurs@yogaloftetfana.no, eller via påmeldingslenken nedenfor.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG PÅ YOGALOFTET

Rull til toppen