Se full oversikt over alt det gøye som skjer på loftet her!

EVENT, kurs & workshops

lørdag 26. september 2020 kl 11.00

WORKSHOP | Take YOUR POWER back! Kunsten å være deg| 

Trenger du en dytt til å komme deg videre, være mer deg, ta bedre valg, få bedre selvfølelse, vil gjøre mer av det du elsker, gjøre endringer for få mer balanse i livet ditt…  DA er dette workshopen for deg! Vi bruker nøye utvalgte yoga-, og pusteøvelser, meditasjon og skriveoppgaver for å bli bedre kjent med oss selv.

tirsdag 6. oktober kl 19.00

SPESIALTIME | Yin Yoga & Meditasjon

Vær med oss på 2 timer ren nytelse med rolige terapeutiske stillinger som roer nervesystemet, iblandet ulike puste, – og meditasjonsteknikker. Klassen blir en reise i deg selv gjennom kroppen, hodet og hjertet, der du får tid til å lytte innover, være deg selv, med deg selv, og ikke minst få puste og nyte i fred og ro. Klassen passer for alle.

mandag 12. oktober kl 13.40

KURS | Yoga for barn Skeie Skole

Vi inviterer til enkel og gøy yoga for barn fra 4.-6. klasse over 7 ganger. Vi gjør enkle yogaøvelser, lærer om pusten og har det gøy. I tillegg øver vi oss på å være stille i meditasjon og hvile. Gir barna styrke, ro og balanse.

tirsdag 6. oktober kl 19.00

WORKSHOP | Yin Yoga

Vi går gjennom Yin og Yang teori og de vanligste Yin Yoga øvelsene. Du får lære hva som skjer i de ulike stillingene, og hvordan de kan tilpasses best til deg. Vi lærer hvilke muskler som strekkes og tøyes, og hvilke fordeler Yin Yoga har for kroppen din. Workshopen avsluttes med en Yin Yoga klasse der vi får kjenne på hva øvelsene og avspenningsteknikkene gir oss av goder og finner ro, stillhet & fred i kropp og sinn Klassen passer for alle.
 

HVORDAN MELDER DU DEG PÅ

Hvis du ønsker å delta på en event, et kurs eller en workshop,
så melder du deg på til kurs@yogaloftetfana.no, eller via påmeldingslenken nedenfor.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG PÅ YOGALOFTET

Rull til toppen