LØRDAG 12. desember kl 11.00

JULESPESIAL ♡ Yoga for Julefred

Finn ro og fred i førjulstiden og kom på en lang & deilig yogatime denne lørdagen.

Vi beveger oss mykt og rolig, puster og får påfyll for kroppen, hodet & hjertet. Trenger du å koble av, stresse ned og lande i kroppen i julestria, ja, da er denne timen perfekt for deg.

Søndag 13. desember kl 12.00

SPESIALTIME ♡ Yoga for Sorg

Vi har kommet inn i desember, måneden for førjulskos, familiebesøk og god stemning. Sorg og savn forsterkes ofte i førjulstiden, og vi på loftet inviterer deg som har mistet din ektefelle eller partner til en spesialtime hos oss. Ved å komme sammen med andre som er i samme situasjon, håper vi å gi deg et felleskap du kan finne styrke, ro og glede i.

tirsdag 15. desember kl 19.00

SPESIALTIME ♡ Yoga for deg som har mistet barn

Vi har kommet inn i desember, måneden for førjulskos, familiebesøk og god stemning. Sorg og savn forsterkes ofte i førjulstiden, og vi på loftet inviterer deg som har mistet barn til en spesialtime hos oss. Ved å komme sammen med andre som er i samme situasjon, håper vi å gi deg et felleskap du kan finne styrke, ro og glede i.

SØNDAG 20. DESEMBER kl 19.00

SPESIALTIME ♡ Yin Yoga & Meditasjon

Vær med oss på 2 timer ren nytelse med rolige terapeutiske stillinger som roer nervesystemet, iblandet ulike puste, – og meditasjonsteknikker. Klassen blir en reise i deg selv gjennom kroppen, hodet og hjertet, der du får tid til å lytte innover, være deg selv, med deg selv, og ikke minst få puste og nyte i fred og ro. Klassen passer for alle.

LØRDAG 2. januar 2021 kl 11.00

WORKSHOP | Nytt År Yoga Relase, pust & egenkjærlighet

Vi ønsker det nye året velkommen og sier farvel til det gamle som har vært. Bli med og rense ut, bearbeide og ta med alt det gode fra året som har vært, men viktigst av alt – åpne opp for å sette gode intensjoner og ta imot det nye året på en positiv og best mulig måte for deg. Vi bruker emosjonell yoga, musikk, meditasjon, skriveoppgaver & refleksjoner underveis – dette blir magisk.

tirsdag 12. januar kl 19.00

SPESIALTIME | MediYoga ved stress & utbrenthet

Velkommen til loftet for å finne ro & balanse i kropp & sjel og motvirke stress & utbrenthet. Dette er timen for deg som har mye stress i kroppen, har utfordringer med å slappe av, er i ferd med, eller har møtt «veggen» og for deg som er utbrent eller utmattet. Dette yogaprogrammet og utvalgte yogaøvelsene er vel utprøvd på hundrevis av utmattede både i Sverige og Norge, med svært gode resultater.
 

lørdag 16. januar 2021 kl 11.00

WORKSHOP | Take YOUR POWER back! Kunsten å være deg| 

Trenger du en dytt til å komme deg videre, være mer deg, ta bedre valg,
få bedre selvfølelse, vil gjøre mer av det du elsker, gjøre endringer for få mer balanse i livet ditt…  DA er dette workshopen for deg! Vi bruker nøye utvalgte yoga-, og pusteøvelser, meditasjon og skriveoppgaver for å bli bedre kjent med oss selv. Les mer på Facebook.

Lørdag 23. januar 2020 kl 12.00

WORKSHOP | Yin Yoga

Vi går gjennom Yin og Yang teori og de vanligste Yin Yoga øvelsene. Du får lære hva som skjer i de ulike stillingene, og hvordan de kan tilpasses best til deg. Vi lærer hvilke muskler som strekkes og tøyes, og hvilke fordeler Yin Yoga har for kroppen din.  Workshopen avsluttes med en Yin Yoga klasse der vi får kjenne på hva øvelsene og avspenningsteknikkene gir oss av goder og finner ro, stillhet & fred i kropp og sinn. Klassen passer for alle.
 

Tirsdag 26. januar kl 19.00

SPESIALTIME ♡ Myk Yoga for Ro i Hjertet

Velkommen til en miniretreat med fokus på å finne ro & balanse i kropp & sjel ♡
Vi beveger oss rolig & mykt gjennom ulike terapeutiske yoga stillinger og pusteøvelser som roer nervesystemet, iblandet Yin øvelser som holdes over lenger tid. Du får god tid til å lytte innover, være tilstede med og for deg selv, dine tanker og følelser.

HVORDAN MELDER DU DEG PÅ

Hvis du ønsker å delta på en event, et kurs eller en workshop,
så melder du deg på til kurs@yogaloftetfana.no, eller via påmeldingslenken nedenfor.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG PÅ YOGALOFTET

Rull til toppen