Se full oversikt over alt det gøye som skjer på loftet her!

EVENT, kurs & workshops

oppstart mandag 24. august kl 13.40

KURS | Yoga Joy for Skeie skole

Vi inviterer til enkel og gøy yoga for barn fra 3.-6. klasse. Vi gjør enkle yogaøvelser, lærer om pusten og har det gøy. I tillegg øver vi oss på å være stille i meditasjon og hvile. Gir barna styrke, ro og balanse. Påmelding til kurs@yogaloftetfana.no

onsdag 26. august kl 17.00

KURS | Yoga for ungdom 13-16 år

Vi gleder oss til å tilby enkel yoga for ungdom med pusteøvelser og god avspenning, slik at de får en pause fra hverdagens travelhet. Vårt ønske er at ungdommene skal oppleve økt tilstedeværelse, mer energi, bedre selvfølelse, og mest av alt, oppleve ro & fred i hjertet. 

lørdag 18. april 2020 kl 12.00

WORKSHOP | Yin Yoga

Vi inviterer deg til en lærerrik & deilig avstressende og nærværende tre timer lang workshop denne søndagen. Først gjennomgang av de vanligste Yin stillingene, så en lang Yin Yoga klasse til slutt. Namaste & velkommen

lørdag 19. april 2020 kl 11.00

WORKSHOP | Take YOUR POWER back! Kunsten å være deg| Hjerterommet Yoga Askøy

Trenger du en dytt til å komme deg videre, være mer deg, ta bedre valg, få bedre selvfølelse, vil gjøre mer av det du elsker, gjøre endringer for få mer balanse i livet ditt…  DA er dette workshopen for deg! Vi bruker nøye utvalgte yoga-, og pusteøvelser, meditasjon og skriveoppgaver for å bli bedre kjent med oss selv.

lørdag 9. mai 2020 kl 10.00

WORKSHOP| Klar for fødselen med yoga, pust & meditasjon

Graviditet, fødselen og spedbarns tiden er naturlige prosesser og med gode pusteteknikker, meditasjons øvelser og riktige yoga posisjoner har du mulighet til å forberede deg på en skånsom, sterk og intuitiv måte.  Alle fra uke 13 er velkommen og jeg oppfordrer også pappaene til å være med på kurset for å kunne støtte og stille opp hele veien.

HVORDAN MELDER DU DEG PÅ

Hvis du ønsker å delta på en event, et kurs eller en workshop, så melder du deg på til kurs@yogaloftetfana.no,
eller via påmeldingslenken nedenfor.

VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG PÅ YOGALOFTET

Rull til toppen