Se full oversikt over alt det gøye som skjer på loftet her!

EVENT, kurs & workshops

TIRSDAG 3. mars 2020 kl 10.00

KURS | Self Care for bedre selvfølelse & mer livsglede

For deg som har lyst til å leve et godt liv i balanse med optimal helse, ro, energi, kjærlighet, gode relasjoner og masse hverdagslykke i livet ditt. Dette kurset passer for alle og krever ingen forkunnskaper. Kom akkurat som du er. Du fortjener å ha det bra. Du fortjener å skinne.

onsdag 4. mars 2020 kl. 17.00

KURS | Yoga for UNGDOM

Vi setter nå opp eget kurs for ungdom fra 13-18 år. Det blir enkel yoga med pusteøvelser og god avspenning, slik at de får en pause fra hverdagens travelhet. 

fredag 6. mars 2020 kl 18.30

EVENT | KOSEKVELD med yoga & bobler

Denne kvelden er for alle som liker yoga og et glass med noe godt i, vil kose seg, le og bli bedre kjent. Jeg bidrar med FridayFeelGoodYoga, litt snacks og et lite glass med noe godt i, både med og uten alkohol. Du tar med akkurat det du ønsker av drikke utover dette. Håper vi sees for noen timer med yoga & kos denne fredagen i mars.

lørdag 7. mars 2020 kl 10.00

EVENT | FamilieYoga

Vi inviterer til en kjempemoro yogaklasse for hele familien, som passer for barn i alle aldre! Vi koser oss i en leken atmosfære mens vi gjør oppnåelige yoga øvelser, puster og får deilig avspenning til slutt. Passer for både nybegynner og de som har litt erfaring innen yoga.

søndag 8. mars 2020 kl 11.00 

WORKSHOP | Sunn Rygg

Visste du at ryggproblemer er en av de hyppigste grunnene for å bli sykemeldt? Visste du og at det ikke skal så mye til for at du kan holde ryggen din frisk, sterk og bevegelig gjennom alle år? Denne populære workshopen gir deg tipsene for å holde ryggen din i sjakk.

mandag 9. mars 2020 kl 13.40

KURS | Yoga for barn Skeie skole

Vi inviterer til enkel og gøy yoga for barn fra 3-6 klasse. Vi gjør enkle yogaøvelser, lærer om pusten og har det gøy. I tillegg øver vi oss på å være stille i meditasjon og hvile. Gir barna styrke, ro og balanse.

lørdag 21. mars 2020 kl 10.00

WORKSHOP| Back to Basic | Vinyasa Flow

Denne 3 timer lange workshopen tar for seg stillingene i solhilsen, som hund som ser ned, chaturanga, kobra, hund som ser opp og krigerstillingene. Vi vil lære hvordan komme seg sikkert og effektivt fra stilling til stilling i en yogaflyt, i tillegg til sittestillinger i meditasjon og pusteøvelser. Hjertelig velkommen til nye og erfarne yogis. 

Torsdag 26. mars 2020 kl 18.00

KURS | Self Care for bedre selvfølelse & mer livsglede

For deg som har lyst til å leve et godt liv i balanse med optimal helse, ro, energi, kjærlighet, gode relasjoner og masse hverdagslykke i livet ditt. Dette kurset passer for alle og krever ingen forkunnskaper. Kom akkurat som du er. Du fortjener å ha det bra. Du fortjener å skinne.

lørdag 18. april 2020 kl 12.00

WORKSHOP | Yin Yoga

Vi inviterer deg til en lærerrik & deilig avstressende og nærværende tre timer lang workshop denne søndagen. Først gjennomgang av de vanligste Yin stillingene, så en lang Yin Yoga klasse til slutt. Namaste & velkommen

lørdag 28. april 2020 kl 12.00

WORKSHOP | Take YOUR POWER back! Kunsten å være deg

Trenger du en dytt til å komme deg videre, være mer deg, ta bedre valg, få bedre selvfølelse, vil gjøre mer av det du elsker, gjøre endringer for få mer balanse i livet ditt…  DA er dette workshopen for deg! Vi bruker nøye utvalgte yoga-, og pusteøvelser, meditasjon og skriveoppgaver for å bli bedre kjent med oss selv.

lørdag 9. mai 2020 kl 10.00

WORKSHOP| Klar for fødselen med yoga, pust & meditasjon

Graviditet, fødselen og spedbarns tiden er naturlige prosesser og med gode pusteteknikker, meditasjons øvelser og riktige yoga posisjoner har du mulighet til å forberede deg på en skånsom, sterk og intuitiv måte.  Alle fra uke 13 er velkommen og jeg oppfordrer også pappaene til å være med på kurset for å kunne støtte og stille opp hele veien.

torsdag 14. mai 2020 kl 18.00

WORKSHOP| Solhilsen step-by-step

Solhilsen er byggesteinen til mange yoga timer og man sier hvis du gjør noen av disse hver dag opprettholder du formen din. I denne 2-timers workshop skal vi går gjennom hver øvelse for seg, snakker om hva du skal være obs på, og hvordan du kan modifisere etter dine behov.

HVORDAN MELDER DU DEG PÅ

Hvis du ønsker å delta på en event, et kurs eller en workshop, så melder du deg på til kurs@yogaloftetfana.no,
eller via påmeldingslenken nedenfor.

VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG PÅ YOGALOFTET

Rull til toppen